Jaluzele Exterioare Z-90

Sistemele de jaluzele exterioare Z 90 sunt din punct de vedere tehnic cele mai avansate sisteme de jaluzele exterioare. Lamelele în formă de „Z” au o lățime de 90 mm. Acestea culiseaza pe sine de ghidare sau pe cabluri. 

Marginea de jos a lamelei este prevăzută cu o garnitură din cauciuc care combinată cu forma lamelelor asigură o înclinare perfectă și o umbrire maximă. Mai mult decât atât, garnitura din cauciuc amortizează sunetele atunci cand lamelele se înclină. Prin achiziționarea sistemele de jaluzele exterioare Z 90 veți putea oferi un nivel ridicat de confort oricărei încăperi.

Jaluzelele exterioare reprezintă soluţia de umbrire optimă. Acestea protejează locuinţele de razele neplăcute, dar şi în condiţii de iarnă grea, ploaie puternică sau vânt puternic.Jaluzele noastre se adaptează foarte uşor clădirilor, oferindu-vă cea mai bună opţiune de a vă proteja de calamităţi naturale, intruşi şi agenţi externi nedoriţi. Acestea reglează cantitatea de lumină foarte simplu. Jaluzele sunt compacte şi nu au deschizături, aducând căldură în interior şi lăsând frigul afară. Contribuie semnificativ şi la reducerea costurilor de electricitate.

LamelaZ90-354x555